DINER – ELKE VRIJDAG, ZATERDAG & ZONDAG // va 17.30u
Speciaal voor u maken onze chefs het perfecte gerecht voor een geslaagde avond: Bent u vandaag Quiche-keurig, best Burgerlijk of gaat u voor Lekker Luxe? Iets met vlees, vis of juist vegetarisch, het kan allemaal! De zondag is er voor iedereen, dus ook voor jou! Heb je een allergie? Dan zorgen we samen voor een (h)eerlijke oplossing. Vraag het Zondag-team ook naar de mogelijkheden voor de ‘kleine café tijgers’! Geen zondag is hetzelfde, daarom verrassen wij jou graag met wekelijks wisselende gerechten. Het kan dus eventueel zo zijn dat een wisselend gerecht op is, maar er is genoeg keuze toch?

Eetsmakelijk!

Voorgerechten
  • Soep van de dag Kijk op de krijtborden voor de soep van de dag 5,50
    Tomaten-basilicum soep (v) Met pesto, een scheutje room en Parmazaanse kaas en boerenlandbrood 5,00
    Geitenkaas salade Frisse salade met geitenkaas, croutons, walnoten en honing-mosterd dressing 7,75
    Zalmtartaartje met kappertjes, rode ui, peppadews, rucola en dille mayonaise 7,95
    Zondagse Plank (2p) Met o.a. carpaccio, zalmtartaar, soepjes en ‘of-je-worst-lust’ worst 16,50
    Zondagse vegetarische plank (2p) Met o.a. geitenkaas uit de oven, soepjes, uiteengingen en smeersels 16,50

HOOFDGERECHTEN
  • Wisselenede specialiteit onze Chef bedenkt telkens weer iets nieuws. Kijk op de krijtborden of vraag de bediening naar de special van deze week 11,50
    Biologische Superburger 250gr huisgemaakte burger van biologisch gehakt, op waldkorn, met bacon, gegrilde courgettes en tomatensalsa. Geserveerd met zoete aardappel frites 14,50
    Ambachtelijke kalfsworst ambachtelijke kalfsvleesworstjes met romige aardappelpuree en gefrituurde uienringen, met rode wijn jus. 14,50
    Malse biefstuk gebraden in geklaarde Franse boter met een paddenstoelen-truffel jus. Gereserveerd met dagverse groenten en frites. 17,50
    Lamsrack Mals lamsvlees op het bot, uit Nieuw-Zeeland, gemarineerd met mint en tijm, met Bordelaise saus. Gereserveerd met dagverse groenten en aardappelgratie. 19,95
    Provençaalse kippendijtjes langzaam gegaarde malse kip in een romige saus met Parmezaanse kaas, rozemarijn en tijm. Geserveerd met dagverse groenten en frites 17,50
    Quiche Caprese (v) huisgemaakte hartige taart met tomaten, mozzarella en basilicum. Geserveerd met een groene salade en frites. 10,50
    Vegetarische Tajine (v) seizoensgroenten langzaam gegaard in de Tajine, met abrikoos, walnoten en kokosmelk. Geserveerd met zoete aardappel frites. 13,50

Nagerechten
  • Tiramisini huisgemaakte Tiramisu, met vers fruit, gereserveerd in een Martiniglas 6,50
    Oldskook ijscoupe drie verschillende smaken ijs, met geklopte slagroom en topping. 5,50
    Lekker taartje Kijk op de bar voor de taartjes van de week 4,00